Πρόσκληση που μας φέρνει ενώπιον… «διλημμάτων», από την καλλιτέχνη Παγώνα Κανέλλου

Μία μεταφορά των καθημερινών περιπλανήσεων, απογοητεύσεων, και επαναλαμβανόμενων επιλογών μας ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, είναι η έκθεση Dilemmas: to arrive at where you started, της αρχιτέκτονος Παγώνας Κανέλλου, που φιλοξενείται στο Τ.Α.F./The Art Foundation μεταξύ 9-14 Οκτωβρίου 2019. Η χωρική εγκατάσταση της Κανέλλου αναπαριστά, ταυτόχρονα, τη σαφήνεια και την σύγχυση, την ενότητα και την πολλαπλότητα, την καλλιτεχνική συμμετρία και το ασύμμετρο χάος και προϋποθέτει σωματική και διανοητική άσκηση. Οι επισκέπτες της καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε ενεργά μονοπάτια που ορίζουν τα έργα, να περιπλανηθούν σε παρακάμψεις, κενά, αδιέξοδα και αμφίβολα νοήματα, και να αντιμετωπίσουν τα δικά τους μικρά διλήμματα, επιστρέφοντας συχνά στο σημείο από το οποίο ξεκίνησαν!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΩΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΥ

Μια έκθεση που απευθύνεται σε όσους είναι τολμηροί στις αναζητήσεις τους και γοητεύονται από τα αντιληπτικά μας αινίγματα.

Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 – 20:00

Επιμέλεια έκθεσης: Φωτεινή Κοπίλογλου, μουσειολόγος

Επικοινωνία: Τζένη Οικονόμου, Χρήστος Πετρίδης

DILEMMAS 01

(t.a.f.|The Art Foundation, Νορμανού 5 Μοναστηράκι, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  διάρκεια έκθεσης 9-14 Οκτώβρη 12:00-20:00, είσοδος ελεύθερη)

Προβληθείτε στο Art and Press

Εάν επιθυμείτε να μάθετε πώς μπορείτε να έχετε μία δική σας σελίδα στο Art and Press και να την αξιοποιήσετε τόσο για τις εποχιακές σας προσφορές αλλά και γενικότερα να προβάλλετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας στείλουμε πληροφορίες.
e-genius.gr ...intelligent web software