Η Βασιλική Κυπραίου μας μιλά για την παράσταση HIV

 

Γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να δούμε τη συγκεκριμένη παράσταση;

 

Το HIV είναι ένα έργο που μιλάει για όλους μας. Για τις επιλογές μας. Για όλα όσα αφήνουμε να συμβαίνουν. Για όλα όσα κάνουμε πως δε συμβαίνουν.

Ποιες πιστεύεις ότι είναι οι ευθύνες των πολιτών πάνω στο θέμα;

 

Δεν υπάρχει ένα θέμα. Το HIV μιλάει για τη διαπόμπευση των γυναικών το 2012 για λόγους “δημόσιας υγείας”, για τη σωματεμπορία, για τη φτώχεια. Η ευθύνη μας για όλα αυτά  συνοψίζεται στην ανοχή μας. Οι πολιτικοί που κρέμασαν ανθρώπινες ζωές στα μανταλάκια των περιπτέρων συνεχίζουν να αρθρώνουν δημόσιο λόγο και να κάθονται σε καρέκλες υπουργείων.

 vassilikikypraiou

Τι θα ήθελες να πάρει μαζί του ο θεατής φεύγοντας από το θέατρο;

 

Τη σκέψη για αρχή πως ο,τι δε συμβαίνει στους τέσσερις τοίχους μας,στον μικρόκοσμό μας ,υπάρχει. Και κραυγάζει βοήθεια. Και την ανάγκη την επόμενη φορά να στρέψει το βλέμμα του,να κοιτάξει κατάματα και να κάνει κάτι.

Βασιλική Κυπραίου

Πληροφορίες για την παράσταση HIV  ΕΔΩ

Προβληθείτε στο Art and Press

Εάν επιθυμείτε να μάθετε πώς μπορείτε να έχετε μία δική σας σελίδα στο Art and Press και να την αξιοποιήσετε τόσο για τις εποχιακές σας προσφορές αλλά και γενικότερα να προβάλλετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας στείλουμε πληροφορίες.
e-genius.gr ...intelligent web software