Νέα περιοριστικά μέτρα για την Αττική

Το πακέτο των νέων μέτρων που θα ισχύουν από αύριο Τετάρτη (16/9) έως τις 30 Σεπτεμβρίου στην Αττική ανακοίνωσε στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Αναλυτικά τα μέτρα:

-Σε όλες τις συναυλίες που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς όρους το όριο πληρότητας μειώνεται σε 50% από 75%. Μόνο καθήμενοι και υποχρεωτική χρήση μάσκας. Απαγορεύονται το αλκοόλ και το κάπνισμα.
 

-Αναστέλλεται για 14 μέρες η λειτουργία των κέντρων διασκέδασης με ζωντανή μουσική και των κλειστών αιθουσών συναυλιών.

-Το όριο πληρότητας για τη λειτουργία θερινών και χειμερινών κινηματογράφων και θεάτρων μειώνεται σε 60% από το 75%. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, την έξοδο και κατά τη διάρκεια της παράστασης.

-Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους εργασίας και σε όλους τους ανοιχτούς χώρους συναθροίσεων (πχ ουρές, στάση λεωφορείων). Σύσταση για χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους.

-Ανώτατο όριο έξι ατόμων στην εστίαση (τραπεζοκαθίσματα)

-Παραμένει σε ισχύ το ανώτατο όριο των 50 ατόμων σε συναθροίσεις.

-Στις λαϊκές αγορές είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, ενώ θα συμμετέχει το 50% των πωλητών και οι πάγκοι θα έχουν μεταξύ τους απόσταση 3 μέτρων.

Πηγή: enikos.gr

Προβληθείτε στο Art and Press

Εάν επιθυμείτε να μάθετε πώς μπορείτε να έχετε μία δική σας σελίδα στο Art and Press και να την αξιοποιήσετε τόσο για τις εποχιακές σας προσφορές αλλά και γενικότερα να προβάλλετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας στείλουμε πληροφορίες.
e-genius.gr ...intelligent web software