ΑΚΡΟΑΣΗ - LONG VEHICLE PRODUCTIONS / ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΦΩΤΗ ΣΠΥΡΟΥ

Η εταιρεία παραγωγής  Long Vehicle Productions και η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου διοργανώνει ακρόαση για τις ανάγκες της νέας της θεατρικής παραγωγής που πρόκειται να ανέβει την Άνοιξη του 2020 κι έπειτα  να συνεχίσει την πορεία της το Καλοκαίρι του 2020 σε όλη την Ελλάδα στα μεγαλύτερα θέατρα και φεστιβάλ. 
Συγκεκριμένα θα χρειαστούν επαγγελματίες ηθοποιοί, ένας άντρας και μια γυναίκα με ερμηνευτική ηλικία 22 έως 32 ετών. Για τις ανάγκες των ρόλων οι ηθοποιοί θα χρειαστεί να έχουν ικανοποιητική δεξιότητα στην κίνηση και βασικές γνώσεις τραγουδιού. Δεν απαιτείται η προετοιμασία μονολόγου, θα δοθεί κείμενο και θα ζητηθεί αυτοσχεδιασμός. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: longvehicleproductions@gmail.com .  θα γίνει επιλογή βιογραφικών. Όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail μέχρι την Τρίτη 14/1. Η ακρόαση θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 16/1 από τις 10:30. 

Προβληθείτε στο Art and Press

Εάν επιθυμείτε να μάθετε πώς μπορείτε να έχετε μία δική σας σελίδα στο Art and Press και να την αξιοποιήσετε τόσο για τις εποχιακές σας προσφορές αλλά και γενικότερα να προβάλλετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας στείλουμε πληροφορίες.
e-genius.gr ...intelligent web software